OVER ONS

HET TEAM

Welkom bij MT ProDesigns! MT ProDesigns is een bedrijf gespecialiseerd op het gebied van grafisch vormgeving, webdesign en web development gevestigd in Heerenveen. 

Wat kunt u van ons verwachten? Binnen ons bedrijf willen wij transparant gezamenlijk met de klant gaan brainstormen over nieuwe mogelijkheden en hierin dus de klant betrekken bij elke stap in het bouwproces. Hierdoor is er sprake van korte lijnen en worden de verwachtingen/resultaten vanuit beide partijen goed weergegeven. 

Daarnaast vinden wij binnen MT ProDesigns de onderlinge communicatie erg belangrijk, dit moet makkelijk en snel gaan. Tijdens de samenwerking kunt u ons ten alle tijde overal voor bereiken, dingen die anders moeten of nieuwe ideeën die uitgewerkt moeten worden. Geen probleem! 

Dit maakt MT ProDesigns persoonlijk, makkelijk toegankelijk, transparant en klant betrokken. 

Marielle Stevens

Marielle Stevens

Hoi, ik ben Marielle Stevens. Ik ben 22 jaar oud en ben op het moment vierdejaarsstudent aan de opleiding Communicatie & Multimedia Design in Leeuwarden. Binnen mijn opleiding specialiseer ik mij op het gebied van webdesign en grafische vormgeving. 

In mijn werk vind ik gebruiksvriendelijkheid en communicatie binnen een product erg belangrijk. Het doel van het product moet duidelijk zijn richting de gebruiker toe. Het belang van de gebruiker staat bij mij dan ook centraal. Verder wil ik mijn werk omschrijven als clean, strak en met een tint van kleur. 

Hi, mijn naam is Thijs Govers. In ’97 ben ik geboren en opgegroeid in Vorden – achterhoek. Sinds 2017 ben ik student aan de NHL Stenden hogeschool in Leeuwarden waar ik de opleiding Communicatie & Multimedia Design volg. Hier ben ik bezig met het ontwikkelen van mijn developer skills.

Naast mijn opleiding ben ik sinds mijn 8e al fanatiek met schaatsen bezig. In 2017 ben ik voor mijn sport verhuist naar Heerenveen waar ik mij heb aangesloten bij het schaatsteam Gewest Fryslân. Het uiteindelijke doel is natuurlijk het winnen van olympisch goud op de 500 en 1000 meter. 

Thijs Govers

THIJS GOVERS

Nieuwsgierig naar wat wij maken?

Neem een kijk in ons portfolio!

INTERESSE?

Samen brainstormen over nieuwe producten of mogelijkheden? Of heeft u al een klusje klaarliggen? Neem gerust contact op met ons!

VOLG ONS OP ONZE SOCIAL MEDIA